PITANJA I ODGOVORI


1. Kako mogu sudjelovati u radu Info centra za mlade Makarska?

Dovoljno je poslati e-mail upit ili upit preko facebook stranice Info centra za mlade Makarska i pronaći ćemo nešto za tebe.

2. Mogu li provesti neku svoju ideju preko Info centra za mlade Makarska?

Naravno da možeš. Ukoliko želiš organizirati neki događaj (npr. Izložbu, modnu reviju, kulturnu večer, glazbeni događaj, radionicu o bilo čemu, itd) mi ti nudimo prostor i pomoć       prilikom izrade tvoje ideje - i da, besplatno. Ukoliko želiš napraviti nešto drugo, kontaktiraj nas i sve ćemo se dogovoriti.

3. Moram li biti član Info centra za mlade Makarska kako bih proveo svoju ideju?

Ne moraš biti član Info centra za mlade Makarska kako bi proveo svoju ideju.

4. Tko radi u Info centru za mlade Makarska?

Trenutno nemamo zaposlenih osoba u Info centru za mlade Makarska, nego svi volontiramo. Svi smo mlade osobe koje žele promijeniti trenutnu situaciju u gradu po pitanju mladih osoba.

5. Mogu li isprintati nešto u Info centru za mlade Makarska besplatno?

Naravno da možeš. Mi mladi podupiremo jedni druge.

6. Što je to strateški dokument „Lokalni program djelovanja za mlade“?

To je dokument koji je nastao na anketnom istraživanju situacije u gradu Makarska o pitanjima za mlade proveden 2014. godine. Prvi je to dokument u Makarskoj koji je napravljen na realnoj slici stanja u svim segmentima vezanim za mlade - obrazovanje, kultura, sport, zabava. Zahvaljujući usvajanju ovog strateškog dokumenta 22.11.2016. godine od strane Gradskog Vijeća grada Makarska, mladi u Makarskoj, napokon, imaju crno na bijelo stavljenu svoje viđenje situacije za mlade te planovima kako tu situaciju promijeniti. Cijeli dokument možeš pročitati ovdje na našoj stranici.

7. Gdje mogu pronaći dokument Lokalni program djelovanja za mlade?

Ovdje

Ukoliko tvoje pitanje, nije na našoj listi čestih pitanja, slobodno nam se obrati putem e-maila ili Facebook-a.


KONTAKT